Crvena zvezda je na pripremnom turniru u Sankt Petersburgu savladala Soči na otvaranju, a onda je na sledećoj utakmici viđena opšta tuča i haos! Igrao je domaćin Zenit sa Taljeresom iz Argentine i meč se završio rezultatom 1:0, ali je nažalost utakmica ostala obeležena ogromnim incidentima. 

Sve je krenulo posle sat vremena igre kada je sudija svirao penal za Zenit, a iskusni argnetinski ofanzivni vezista Ruben Bota je izgubio živce. Nekadašnji fudbaler Intera je krenuo na sudiju, gurnuo ga sa leđa, nakon čega je naravno dobio crveni karton. Ipak nije ga to smirilo već je golman njegovog tima jedva uspeo da ga zadrži da se fizički ne obračuna sa arbitrom!

Bota koji je u jednom trenutku bio na pragu reprezentacije Argentine sada ima 34 godine i posle karijere koju je proveo u Italiji, Meksiku i Argentini stigao je u Taljeres, a njegov potez je samo uzburkao strasti na terenu. Pogledajte kako je napao sudiju meča:

 Meć se nastavio, a nakon jednog grubog starta fudbalera Zenita, igrači iz Južne Amerike su opet planuli. Počela je opšta tuča na terenu, tako da se na kraju meč jedva završio. Crvena zvezda će u nastavku turnira igrati u ponedeljak sa Zenitom, a u petak sa ekipom iz Kordobe. Pogledajte i taj drugi incident na meču:

 (MONDO, N.L.)