Kristijano Ronaldo je ispao sa Evropskog prvenstva, a sve je to sa tribina gledala Georgina Rodrigez. Zanosna lepotica koja je već godinama u vezi sa jednim od najboljih fudbalera ikada sada se pojavila u izdanju koje je privuklo mnogo pažnje i komentara. 

Bila je u haljini crno-crvenog dezena, a mnogi u loži stadiona u Hamburgu su se okretali za njom! Već je na startu Eura Georgina bila u centru pažnje nemačke javnosti zbog izazovne odevne kombinacije, kada su je u uživo programu komentarisali Bastijan Švajnštajger i Ester Sedlaček. Sada je ponovo u žiži! 

Portugal je na kraju izgubio, Kristijano Ronaldo opet nije uspeo da postigne pogodak, ali je bio precizan sa bele tačke u penal seriji. Ipak promašaj Žoaoa Feliksa je eliminisao "selesao" iz daljeg takmičenja. Sve je to sa tribina, sa kafom u krilu gledala zanosna Georgina. Pogledajte njeno izdanje: 

Profimedia/IMAGO, LaPresse / ddp USA / Profimedia Georgina Rodriguez

Georgina Rodrigez ima 30 godina, rođena je u Buenos Airesu, a u vezi je sa Kristijanom Ronaldom od 2016. godine. Par se upoznao u Guči radnji. Sa fudbalerom ima dvoje dece, dok je treće tragično umrlo na porođaju. Takođe je jako bliska sa dvoje Kristijanove dece kojima nije majka.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Instagram Kristijano Ronaldo pokazao mišiće