Dva bivša fudbalera Crvene zvezde imaju nove angažmane na prilično neočekivanim mestima! Bivši krilni fudbaler crveno-belih Milan Jevtović pojačao je mostarski Velež i potpisao je ugovor sa "rođenima" do 2026. godine. 

Ovaj 31-godišnji Čačanin je karijeru počeo u Borcu, da bi potom prešao u LASK iz Austrije. Igrao je u Skandinadivji za Bodo/Glimt i Rozenborg pre nego što je 2018. došao u Crvenu zvezdu. Sa crveno-belima je osvojio titulu, a onda je otišao na pozajmicu u kiparski Apoel. Nakon toga je igrao za Orhus i Od a potom za Hanoj u Vijetnamu prošle sezone.

Drugi bivši fudbaler crveno-belih koji je našao novi angažman je Dragoljub Srnić. Neumorni vezista se posle 16 godina vratio kući i potpisao je za Mačvu! Kao tinejdžer je zajedno sa bratom Slavoljubom otišao u Crvenu zvezdu, ali za razliku od njega nije dobio nikada pravu šansu na "Marakani". Natpao je za Čukarički, Voždovac, Radnički Kragujevac, ali i za grčki Jonikos i Vroclav i Lođ u Poljskoj. Sada je ponovo u svojoj Mačvi što bi moglo da znači i skori kraj karijere.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Navijači Švajcarske u Dizeldorfu