Crvena zvezda je krenula po jedno od najvećih i najskupljih pojačanja u klupskoj istoriji! Talentovani crnogorski reprezentativac Viktor Đukanović (20) mogao bi do kraja leta da postane fudbaler Zvezde, ako crveno-beli poprave prvobitnu ponudu koju su poslali Zlatanu Ibrahimoviću i Hamarbiju!

Kako su preneli mediji u Švedskoj, Zvezda je spremna da plati između 3.000.000 i 3.450.000 miliona za Đukanovića, ali... To za sada nije dovoljno da Hamarbi pusti mladog fudbalera koji važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Skandinaviji trenutno.

Sajt "Fotboll Sthlms" prenosi da je ponuda Crvene zvezde već odbijena! Po njihovim informacijama, Hamarbi nema nameru da mladog fudbalera proda za toliko novca, ali pregovori nisu u potpunosti propali. Šveđani su spremni da sačekaju novu i znatno jaču ponudu Crvene zvezde, pa da onda ponovo odlučuju o budućnosti mladog krilnog napadača iz Crne Gore.

Viktor Đukanović rođen je u Nikšiću i ponikao je u redovima Sutjeske pre nego što se preselio u Podgoricu i obukao dres Budućnosti. Nakon 84 meča, 19 golova i sedam asistencija za Budućnost prodat je Hamarbiju, koji je za njegovu slobodu izdvojio okruglo milion evra. Transfer je završen u januaru 2023. godine, a za godinu i po dana u dresu švedskog tima Viktor je upisao 46 mečeva i 15 pogodaka.

(MONDO/Dušan Ninković)

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde