Slušaj vest

Crvena zvezda pronašla je napadača i navodno je poslala ponudu od osam miliona evra za usluge Fakunda Toresa (24). U pitanju je urugvajski fudbaler koji igra u MLS ligi za Orlando, ali je ta ponuda odbijena. U pitanju je bila ponuda od oko 6,5 miliona evra, uz dodatne klauzule i ukupno je bila u pitanju spomenuta suma novca.

Prema pisanju pouzdanog portala "Atletik" dve strane nisu uspele da se dogovore. Bar ne još uvek. "Orlando je odbio ponudu za Toresa od Zvezde. Poslata je prva ponuda, ali nije zadovoljila očekivanja koja je klub imao. Ne zna se još da li će se pregovori nastaviti i hoće li biti novih ponuda", navodi se na sajtu.

Njegova vrednost, prema portalu "Transfermarkt" iznosi 14 miliona evra i on je u MLS ligi na 20 mečeva postigao 6 golova, uz tri asistencije. U Orlando je stigao iz Penjarola za 8,5 miliona evra i ugovor mu ističe 31 decembra 2026. godine pošto je u januaru produžio saradnju.

Crvena zvezda poslala ponudu od osam miliona evra za Fakunda Toresa
Marty Jean-Louis / Alamy / Alamy / Profimedia 

On se nije našao na konačnom spisku selektora Marsela Bijelse za reprezentaciju Urugvaja koja trenutno igra na Kopa Amerika.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde