Slušaj vest

Španska "Marka" je pred finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj sastavila tim od igrača koji su najviše podbacili na Euru, a nažalost ne čudi nas što su se tu našla dva reprezentativca Srbije. Uz dva Italijana, samo Srbija ima više od jednog predstavnika u ovom timu. 

Novinari "Marke" birali su igrače koji su najmanje pokazali u odnosu na očekivanja na Euru, a tu su se našli vezista našeg nacionalnog tima Sergej Milinković-Savić i napadač Dušan Vlahović. Što se tiče Italije u timu su štoper Manćini i desni bek Di Lorenco. 

Hrvatska ima jednog predstavnika, golmana Dominika Livakovića, a iz naše grupe tu je i Andreas Kristensen, štoper Danske. Odbranu zatvara Ukrajinac Zinčenko sa turnriom za zaborav, a u vezi su Dominik Soboslai iz Mađarske i vezista Aston Vile Skot Mekgin koji je nastupao za Škotsku. U napadu su najveća imena i tu su pored Vlahovića Romelu Lukaku i Kristijano Ronaldo. 

Evo tima u formaciji 4-3-3: Livaković (Hrvatska) - Zinčenko (Ukrajina), Manćini (Italija), Kristensen (Danska), Di Lorenco (Italija) - Milinković-Savić (Srbija), Soboslai (Mađarska), Mekgin (Škotska) - Vlahović (Srbija), Kristijano Ronaldo (Portugal), Lukaku (Belgija)

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Anketa ko je najlepši srpski fudbaler