Slušaj vest

Crvena zvezda je "zaokružila" tim za ovu sezonu dovođenjem Milsona i Elšnika, međutim posle remija na "Marakani" protiv Mladosti (2:2), pitanje je da li će to biti završetak letnjeg prelaznog roka. Sada se iznenada otvorila mogućnost da dođe Žan Vipotnik koji je bio interesantan Crvenoj zvezdi pre nekoliko meseci, ali je otišao u Francusku i činilo se da su se vrata zatvorila na nekoliko godina, međutim došlo je do obrta.

Vipotnik (22) je otišao u Bordo koji je bankrotirao, tako da ga čeka ispadanje najmanje u treći rang takmičenja. S obzirom na to, Vipotnik će postati slobodan igrač i može da bira za koga da potpiše, što možda podgreje stare želje na "Marakani", posebno kada znamo da ne mora da se plaća obeštećenje.

Slovenački reprezentativac, koji igra u napadu, prešao je u januaru 2023. godine za 3,2 miliona evra iz Maribora u Bordo, a od tada je odigrao 40 utakmica za Žirondince i zabeležio je deset golova i četiri asistencije. Zbog toga će i za njega sigurno biti dosta interesenata, a ostaje da se vidi da li će se u Crvenoj zvezdi aktivirati, dok bi rivala mogli da dobiju u splitskom Hajduku koji se isto raspitivao za Vipotnikovo zdravlje dok je bio u Mariboru.

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, Vipotnik je igrao osminu finala sa reprezentacijom Slovenije, a sakupio je ukupno 14 minuta protiv Srbije. U dresu Slovenije ima devet nastupa i dva gola.

BONUS VIDEO:

Kurir TV Zvezdan Terzić u Sceniranju

(MONDO - M.V.)