Slušaj vest

Iako je delovalo da je saga Crvene zvezde i Nemanje Radonjića završena, situacija bi mogla da dobije novi obrt. Pregovori su postojali na početku leta, pa su prekinuti nakon što su se klub i igrač udaljili - kao što smo i pisali - ali sada se sa novim informacijama javlja jedan od najuticajnijih evropskih insajdera. O srpskom šampionu i bivšem reprezentativcu piše i Fabricio Romano!

Italijanski novinar tvrdi da je Nemanja Radonjić sada otvoren za povratak u Crvenu zvezdu, ali da i dalje čeka zvanične ponude za nastavak karijere iz Španije, Italije Turske ili Saudijske Arabije. Crveno-beli su u međuvremenu dobro popunili krilne pozicije pošto su stigli Puma Rodrigez i Felisio Milson, a u klubu je ostao Piter Olajinka koji se neće vratiti u Prag iako mu je to bila velika želja.

Takođe, Vladan Milojević ima na raspolaganju fudbalere sa srpskim pasošem u vidu Aleksandra Kataija, Lazara Jovanovića i Egora Pruceva, odnsno Mirka Ivanića koji može da odigra na levom krilu i često je tu provodio vreme prethodnih sezona. U klubu je i dalje Vladimir Lučić koji se oporavlja od teške povrede, pa je jasno da Zvezdi Radonjić više nije prioritet kao što je to bio početkom leta.

Sa druge strane, jasno je i da nekadašnji đak Partizana ima određene kvalitete koji se zlatom plaćaju. Domaći je igrač neverovatne brzine i u prvom mandatu je pravio razliku kada god je bio na terenu u crveno-belom dresu. Nemanja Radonjić je odigrao nešto više od sezone za Zvezdu, uz učinak od 47 mečeva, 11 golova i osam asistencija.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde