Slušaj vest

Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još ne želii da završi igračku karijeru, ali ponude koje je tokom ovog leta dobijao nisu uspele da zadovolje njegove ambicije. Pominjao se čak i povratak u srpski fudbal, što se na kraju nije desilo, iako timovi iz Superlige i dalje imaju ideju da ga angažuju.

Krilni napadač koji je u dva mandata nosio dres Partizana spreman je da sasluša ponude timova, ali one moraju biti bolje od onih koje je već odbio prethodnih nedelja. Između ostalog, nezadovoljan je bio i ponudama iz Srbije, rekao je za ruske medije.

"Još nisam odlučio. Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima. To su Grčka, Srbija, zemlje nastale raspadom Sovjetskog Saveza - postoji interesovanje odatle. Još čekam, videćemo do kraja meseca. Nadam se da ću naći ekipu i igrati još godinu dana", rekao je za ruske medije nekadašnji srpski reprezentativac.

Zoran Tošić rođen je u Zrenjaninu, gde je i ponikao u dresu Proletera. Igrao je za Mladost iz Lukićeva, Budućnost Banatski Dvor, Banat Zrenjanin, Partizan, Mančester junajted, Keln, CSKA iz Moskve, ponovo Partizan,Taižu Juande, Tobol i Lamiju. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 76 mečev i postigao 11 golova. 

BONUS VIDEO:

MONDO Aleksandar Stanojević