Svi događaji
Od najnovijeg
22:03

Ovako sada izgleda tabela Superlige



Standings provided by Sofascore

22:01

Kraj utakmice, Zvezda je pobedila 4:1!

Čukarički - Zvezda 1:4 (0:2)
/Vinisijus Melo 66' - Olajinka 15', 17', Sisoko 77'ag, Ilić 90'/

Čukarički je samo na desetak minuta drugog dela meča "zakuvao" golom Vinisijusa Mela, ali iznenađenje nije bilo ni nagovešteno.

21:50

90' Gol - Zvezda vodi 4:1!

Povratnik u crveno-bele Luka Ilić "overio" je ubedljivu pobedu crveno-belih u Pančevu na veštačkom terenu Železničara.

0MET8393A.JPG
MN Press 

21:48

Gol - Zvezda u 77. minutu stavlja tačku!

Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko je autogolom vratio Zvezdi veliku prednost - 1:3! Dogodilo se to nekoliko minuta nakon što je Vinisijus Melo zakuvao situaciju u Pančevu

21:48

Ovako je Čukarički smanjio na 1:2

21:29

66' Gol - Čukarički smanjuje na 1:2!

Rezervni napadač Čukaričkog Vinisijus Melo zakuvao je u Pančevu, jer je poslao loptu u "malu mrežu" gola crveno-belih iza leve stative!

0MET8284A.JPG
MN Press 

21:12

Zvezda i Olajinka, buran start sezone

Bio je u jednom trenutku Piter Olajinka blizu odlasku iz Crvene zvezde u Češku, na insistiranje svoje supruge, ali je ipak posle burnih nedelja opet u timu. Nezvanično, u klubu su bili razočarani njegovim pristupom obavezama u perodu u kojem je tražio transfer, pokrenut je i disciplinski postupak protiv nega, ali je na kraju ipak smireno tlo u Ljutice Bogdana i on se vratio u tim. I sigurno je da će biti u planu Vladana Milojevića ako bude na svom uobičajenom nivou.

piter olajinka
Marko Metlas/© MN press, all rights reserved 

21:12

A ovako je Olajinka postavio 2:0

21:12

Ovako je Zvezda povela 1:0

20:46

Poluvreme - 0:2!

Najboljih 45 minuta fudbala koje smo ove sezone videli od Crvene zvezde. Protivnik je bio potpuno nemoćan, Zvezda je dominirala i posedom i brojem stvorenih šansi, a Piter Olajinka je sa dva pogotka stvorio veliki kapital aktuelnom šampionu.

20:33

34. minut - Čukarički preti!

Prva prilika za "domaći" tim na ovom meču. Probao je Tufegdžić nakon što je predriblao Spajića, ali nije pogodio okvir gola.

0MET8289A.JPG
MN Press 
20:29

30. minut - Dominira Zvezda!

Posle dva postignuta gola aktuelni šampion Srbije spustio je ritam, ali se i u tim okolnostima bolje snalazi. Još nekoliko dobrih prilika za crveno-bele videli smo nakon golova, ali nije bilo novih strelaca nakon Olajinke koji je dva puta tresao mrežu.

20:16

17. minut - GOL, Olajinka, 0:2!

Šou-tajm Pitera Olajinke na stadionu Železničara iz Pančeva, gde je večeras Čukarički domaćin Zvezdi. Samo malo prostora bilo je dovoljno Zvezdinom ofanzivcu da se namesti, otvori stopalo i pogodi suprotan ugao gola tima sa Banovog brda. Ubedljivih 2:0 za Zvezdu nakon samo 17 minuta fudbala.

0MET8393A.JPG
MN Press 
20:13

15. minut - GOL, Olajinka, 0:2!

Piter Olajinka postiže gol nakon centaršuta Pume Rodrigeza, koji je sa desnog boka idealno ubacio u kazneni prostori. I pre te šanse Zvezde momci koji večeras igraju u plavim dresovima kružili su oko gola Čukaričkog, koji je imao sve većih problema da izađe iz kaznenog prostora. 

20:06

7. minut - Ivanić!

Imao je ideju fudbaler Crvene zvezde da uposli saigrača Bruna Duartea, a na kraju je ta lopta završila pored stative kao da je bio šut. Ipak, ostaje 0:0 u Pančevu, nakon centaršuta Mirka Ivanića sa levog boka.

19:59

1. minut - Počinjemo!

Pratimo meč u Pančevu, gde igraju lider i trećeplasirani tim Superlige.

19:05

SASTAVI!

Čukarički: Mirković - Rogan, Stevanović, Jovanović, Diop - Docić, Sisoko - Ivanović, Cionis, Tufegdžić - Cvetković

Crvena zvezda: Ilić - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Hvang - Olajinka, Ivanić, Puma - Duarte

18:23

Milojević osvojio Kup sa Čukom

Nije potrebno podsećati ljubitelje domaćeg fudbala na uspehe koje je Vladan Milojević ostvario sa "brđanima". Iako je bio prvotimac Zvezde i trener njenih omladinaca, prvi veliki trenerski trofej u seniorskom fudbalu napravio je u finalu Kupa Srbije 2015, kada je sa Čukom pobedio Partizan na "Marakani"

Vladan Milojević
MN Press 

18:19

Čukarički ispratio legendu kluba u Partizan

Dugogodišnji vezista Čukaričkog Stefan Kovač novi je fudbaler Partizana. On je zvanično prešao u Humsku u četvrtak, nekoliko sati pre utakmice Čuke i Crvene zvezde u Pančevu. Centralni vezista i nekadašnji Zvezdin đak igrao je za "brđane" od 2019. godine i samo  kapiten Marko Docić ima više nastupa za Čuku od njega.

20240525mmKovac01.JPG
MN Press 

18:18

Zvezda na dan utakmice dogovorila transfer

Slovenački štoper Vanja Drkušić novi je fudbaler crveno-belih i dolazi iz Rusije u Beograd da potpiše ugovor. Nastupaće za crveno-bele kao pozajmljeni igrač Zenita i igraće u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Bode Glimta.

Vanja Drkušić
RONALD WITTEK/EPA 

18:15

Zvezdin napadač daje golove, ali nije "cementiran"

Napadač Zvezde Bruno Duarte (28) stigao je ovog leta iz brazilskog kluba Farense i u dosadašnja četiri nastupa dao četiri gola. Šansu da produži taj niz imaće u Pančevu. "Igrači moraju da se dokazuju na svakom trenintu. Niko kod mene ne može da se 'zacementira' u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat", rekao je u najavi utakmice Vladan Milojević

Bruno Duarte
Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES 

18:15

Stanje na tabeli Superlige



Standings provided by Sofascore

18:12

Važan faktor za Zvezdu - veštački teren

Na stadionu Železničara u Pančevu ne igra se na prirodnoj travi i na takvom terenu Zvezda če i u utorak igrati protiv Bode Glimta u Norveškoj, na početku plej-ofa za Ligu šampiona. "Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra", rekao je u najavi utakmice trener Zvezde Vladan Milojević

Gelor Kanga
MN Press 

18:08

Zašto se ne igra na stadionu Čuke? Ovo je razlog

Komisija za stadione, bezbednost i sigurnost posetila je u utorak ujutro stadion FK Čukarički i obavila vanrednu kontrolu, prilikom koje je "konstatovala da je teren od prirodne trave oštećen od prevelike toplote ili bolesti i da se do daljnjeg na istom ne mogu odigravati utakmice u okviru Super lige Srbije u fudbalu". Takođe, komisija je dala rok FK Čukarički da se teren sredi, kad će ponovo izaći na lice mesta da konstatuje stanje, saopštio je beogradski klub.

Čukarički pripreme
MN Press 

18:06

"Voleli bismo da se igra na našem stadionu"

Čukarički je od starta sezone odigrao četiri meča i ostvario tri pobede i jedan remi, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima treće mesto na tabeli. Belo-crni sa Banovog brda pokazali su da su ozbiljni u svojoj nameri da ove sezone povrate poziciju redovnog učesnika evropskih takmičenja i  da se uhvate u koštac sa večitima. Na premijeri su savladali Radnički iz Niša (2:0), potom remizirali sa ekipom Spartaka ŽK (1:1), a onda su usledile pobede u duelima sa ekipama Vojvodine (3:1) i OFK Beograda (1:2).

Ovo je poruka trenera Čukaričkog Gorana Stanića: "’Sigurno je da nas čeka teška i zahtevna utakmica. Voleli bismo da se utakmica igra na našem stadionu, ali je Zajednica Super lige tako odlučila i na nama je da poštujemo tu odluku. I mi i Crvena zvezda smo u prva četiri kola uzeli po 10 bodova. Ipak, zna se ko je favorit u ovom duelu. To ne umanjuje našu želju, na nama je da se nadigravamo i da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Naš rival je još u fazi uigravanja, to bi mogla da bude naša šansa. Videćemo ko će od momaka biti potpuno spreman za derbi meč protiv Crvene zvezde. Čukarički ima široku klupu i sigurno je da za svakoga imamo spremne zamene."

Goran Stanić
MN Press 

17:57

Dobro došli u tekstualni prenos

Čukarički i Crvena zvezda od 20 časova igraju u Pančevu protiv Zvezde, u meču koji dodatni značaj za goste, jer će im biti poslednji test pred početak dvomeča protiv Bode Glimta sledeće nedelje. Ostanite uz MONDO i pratite utakmicu "brđana" i crveno-belih