Slušaj vest

Tek što je počela sezona u Premijer ligi, a već je skandal na pomolu. Nekadašnji šampion i povratnik u elitu Lester siti bi ove godine dva puta mogao da bude kažnjen oduzimanjem bodova, javljaju engleski mediji. Prošle sezone su Evertonu nekoliko puta oduzimani i vraćani bodovi, a sada bi Lester zbog nepoštovanja finansijskog fer pleja mogao da se nađe u sličnoj situaciji. 

Navodno su "lisice" trošile mnogo više novca nego što im je dozvoljeno dok su igrali u Čempionšipu i skoro sigurno ih čeka jedno oduzimanje bodova zbog toga. Drugi razlog zbog kog mogu da budu kažnjeni je što su u sezoni 2022/23 imali gubitak od čak 105.000.000 funti što prelazi dozvoljene granice, a od 2020. do 2023. klub je bio u minusu od 215.000.000 funti.

Lester će početi sezonu utakmicom sa Totenhemom u ponedeljak od 21 čas i taj meč će zatvoriti prvo kolo nove sezone. Moraće Džejmi Vardi i drugovi dobro da zapnu već od starta, jer ako im Premijer liga bude dva puta oduzimala bodove biće im pakleno teško da opstanu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Saša Lukić gol za Torino. Saša Lukić gol za Torino