Slušaj vest

Premijer liga se vratila i to utakmicom na "Old Trafordu". Tamo je Mančester junajted pobedio Fulam (1:0), ali utakmica nije glavna tema. Mnogo više se priča o jednom navijači "crvenih đavola" koji je usred meča ustao iz invalidskih kolica posle jednog šuta Markusa Rašforda.

Njegov udarac je završio pored gola, a navijač domaćeg tima je krenuo da proslavi pogodak, pa se onda vratio i seo. To je napravilo potpuni haos na društvenim mrežama koje su se "usijale" zbog njega. Jedan deo ljudi pokušava da ga brani, drugi ga žestoko napada i osuđuje. Jasno je da će Junajted morati da napravi istragu i da utvrdi o čemu se tačno radi.

Oni koji ga brane tvrde da možda nije u pitanju takva vrsta invaliditeta i da možda može da se podigne na taj način. Drugi smatraju da je lagao da je invalid da bi ušao i gledao utakmicu sa tih mesta koja su namenjena ljudima sa invaliditetom. Tvrde da folira i da je uzeo mesto nekome ko zaista ima takve probleme i ko treba da se nađe tu. Šta je istina? Ostaje da se vidi...

BONUS VIDEO: