Slušaj vest

Ilkaj Gundogan precrtan je u Barseloni - zvanično zbog toga što "imaju bolje igrače" (?!), nezvanično zbog dugačkog jezika kada je pecnuo ljude iz uprave - i do kraja meseca će promeniti klupske boje. Spominjalo se da bi Gundogan mogao u Saudijsku Arabiju ili Katar, međutim u pomoć je pozvao Pepa Gvardiolu i očas posla dogovorio transfer u najjači tim sveta.

Već su u Englesku otputovali Gundoganovi agenti koji će dogovoriti uslove saradnje, a Barselona se već "sklonila" i neće praviti problem, bitno im je samo da se reše njegove plate koja nije mala. Tako se epizoda Ilkaja Gundogana u Barseloni završava već posle jedne sezone i to ne nikako zbog loših igara. Štaviše, Gundogan je prošle sezone zabeležio četiri gola i 15 asistencija, i bio je jedan od najvažnijih Ćavijevih igrača, dok kod Flika neće ni dobiti šansu zbog "naređenja s vrha".

Tako se odlazak u Barselonu, na čemu je insistirala supruga zbog loših vremenskih uslova u Mančesteru, nije završila po planu i aktiviran je plan "za povratak". Gundogan će tako obući dres "građana" koji je već nosio 304 puta i doprineo je u osvajanju pet titula u Premijer ligi i jedine Lige šampiona u klupskoj istoriji.

IInteresantno je da je Gundogan bio jedno od prvih pojačanja Pepa Gvardiole po dolasku na "Etihad" - doveo ga je iz Dortmunda za 27 miliona evra - dok bi istovremeno mogao da bude i jedno od poslednjih.

Prema nekim najavama iz Engleske, gotovo je sigurno da Gvardiola neće produžiti ugovor sa Sitijem i treba mu odmor.

BONUS VIDEO: