Slušaj vest

Fudblaski klub Novi Pazar izdao je zvanično saopštenje iz kojeg saznajemo da je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim trenerom Nikolom Trajkovićem, nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde i u dva mandata šefom stručnog štaba Radničkog iz Niša. Smena na klupi Novog Pazara dolazi nakon tri uzastopna neupeha.

Ekipa koju je predvodio Nikola Trajković u subotu uveče poražena je od Tekstilca iz Odžaka na "domaćem" terenu u Bačkoj Palanci, a to je bio treći uzastopni meč na kojem Novi Pazar nije osvojio bod. Na prva tri meča u sezoni osvojili su ih tek četiri, pa nakon nepotpunog šestog kola Superlige zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli.

Nešto je moralo da se menja, a uvek je najlakše rastati se sa trenerom. Tako Nikola Trajković napušta Superligu Srbije samo nekoliko nedelja nakon što se vratio u nju. Ovaj povratnički mandat nije bio nimalo uspešan, a fudbalski fanatici dobro se sećaju kako je prethodni put napustio srpski fudbal.

Nakon što se posle nekoliko meseci pauze, u istoj sezoni u kojoj je već bio trener, vratio na klupu Radničkog iz Niša, Trajković nije uspeo da popravi situaciju u klubu. Početkom marta drugi put je napustio Niš, uz opaske da se "nikada više" neće vratiti, kao i da će fudbalsku karijeru graditi na severu Evrope, u "Finskoj ili Norveškoj".

BONUS VIDEO:

Arenasport 1/printscreen Partizan Novi Pazar incident