Slušaj vest

Srpski golman Vanja Milinković-Savić doneo je pobedu svom Torinu pošto je u 96. minutu utakmice protiv Atalante odbranio penal Marku Pašaliću. Osvajač Lige Evrope imao je šansu da osvoji bod u Torinu, ali je Milinković-Savić još jednom pokazao da je jedan od najboljih golmana u Italiji.

Pročitao je Hrvata, bacio se u svoju desnu stranu i izbio loptu, a potom se Torino odbranio i zasluženo došao do pobede od 2:1. Evo kako je Vanja Milinković-Savić odbranio penal Marku Pašaliću:


Interesantno je da je zapaženu ulogu imao i Ivan Ilić jer je u 31. minutu postigao gol kojim su "bikovi" došli do izjednačenja, jer je Atalanta vodila od 26. preko Matea Retegija. Potpuni preokret režirao je Če Adams koji je u 49. minutu postavio konačnih 2:1, pa tako Torino sada ima četiri boda iz dve utakmice ove sezone.

Što se tiče Vanje Milinković-Savića, njega neće biti na okupljanju reprezentacije Srbije pred mečeve Lige nacija. Piksi ga nije uvrstio na spisak i još se čeka objašnjenje, a pretpostavka je da je zbog nediscipline i tuče na Evropskom prvenstvu izbačen.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Zamišljeni piksi zapisuje na treningu