Slušaj vest

Vojvodina je doživela treći poraz ove sezone u Superligi i to pošto ju je u 96. minutu meča u Bačkoj Topoli šokirao Napredak. Kruševljani su golom Marka Šarića došli do pobede od 2:1, a nakon majstorskog poteza i gola u golmanove rašle - nastao je haos na terenu i sudija Trifković je imao pune ruke posla.

Šarić je tokom slavlja napravio neprimeren gest i provocirao je navijače Vojvodine, zbog čega je skočila čitava klupa nominalno domaćeg tima. Došlo je do čarki i najprisebniji su uspeli da razdvoje zavađene igrače, a potom je sudija dobio znak iz VAR sobe da još jednom pogleda šta je uradio Šarić. Kada je video da se prilikom proslave uhvatio za "muškost", dao mu je direktan crveni karton. Pogledajte te detalje od 6:15 na sledećem video-snimku koji je objavila TV Arena Sport:

Prethodno je Petković doveo Napredak u vođstvo u 59. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Zadi poravnao rezultat, ali taman kada se činilo da će "lale" uspeti da iskoriste momentum i naprave preokret, Napredak je sačuvao smirenost i imao snage da u poslednjim trenucima dođe do sva tri boda.

Vojvodina ima samo četiri boda posle pet kola i posle nikad većih ulaganja u igrače nalazi se tek na 14. mestu Superlige, dok je poznato i da je ispala iz Evrope jer su od nje bili bolji Ajaks u Ligi Evrope, pa Maribor u Konferencijskoj ligi.

Zbog toga je situacija Božidara Bandovića i te kako neizvesna, iako je letos dobio punu podršku i novi ugovor.

BONUS VIDEO:

Kurir Vojvodina koreografija