Slušaj vest

Barselona hoće špansko-srpskog fudbalera Stefana Bajčetića. Tu senzacionalnu vest ekskluzivno je objavio poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

"Barselona je poslala ponudu da pozajmi talentovanog vezistu Liverpula, Stefana Bajčetića. Ponudila je da za pozajmicu plati Liverpulu četiri miliona evra i da ne bude otkupne klauzule! Za istog igrača je istu ponudu poslao i Red Bul Salcburg u utorak, a sada Barselona pokušava da dobije Bajčetija nakon povrede Bernala", objasnio je Italijan.

Stefan Bajčetić je prošle godine eksplodirao pod vođstvom nemačkog stručnjaka Jirgena Klopa i postao redovan član startne postave engleskog i svetskog velikana. Nažalost, u drugom delu sezone 2022/23 morao je na dugu pauzu zbog povrede, koja se produžila i na praktično čitavu 2023/24.

U međuvremenu su navijači u Srbiji želeli da ga vide u dresu Srbije, jer je sin bivšeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića, ali su šanse za to male, jer je Stefan odrastao u rodnom gradu Vigo u Španiji i mladi je reprezentativac Španije, za koju je u tom uzrastu igrao na početku prošle sezone, pre teške povrede. Poruku da je odabrao Španiju mogao je i bolje da napiše.

Stefan Bajčetić i dalje je jako mlad igrač, ima samo 19 godina i igra na poziciji defanzivnog veziste, sa sposobnpšću da kreira igru svojih timova.