Slušaj vest

U Crvenu zvezdu je stigla ponuda Fejnorda za In-Bom Hvanga. Najznačajniji igrač i organizator igre crveno-belih želja je holandskog viceprvaka, koji će takođe igrati u Ligi šampiona.

Prema pisanju holandskog portala "1908.nl", Fejnord je ovog vikenda poslao konkretnu ponudu Zvezdi nakon dugog praćenja Korejca koji je pod ugovorom sa Zvezdom do 2026.

Isti izvor tvrdi da klub iz Roterdama smatra da bi Zvezdin vezista mogao da nadomesti odlazak Matsa Vifera u Brajton, u transferu od čak 32 miliona evra. I Holanđanin je igrao važnu ulogu u sredini terena, odakle Korejac komanduje igrom šampiona Srbije.

Međutim, ono što se ne navodi je iznos koji je Fejnord spreman da plati Zvezdi. Vladan Milojević je u najavi utakmice protiv Radničkog 1923 u Gornjem Milanovcu kazao da je svestan da bi Zvezda trebalo da proda igrače za koje stignu dobre ponude.
Takođe, reči Zvezdana Terzića nakon žreba za Ligu šampiona da je plan da svi ostanu na okupu najavljuju da će se crveno-beli boriti da ne ode igrač koga su doveli iz Olimpijakosa prošle godine za 5,5 miliona evra.

"Nisam siguran šta će se dogoditi"

Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia, MN Press Hvang

Sam Hvang nije mogao da kaže ništa definitivno posle pobede protiv Bode Glimta. Samo je zamolio da nekoliko dana ne razmišlja o fudbalu i da odmori od napora u dvomeču protiv Norvežana. "Videćemo šta će se dogoditi u poslednjih nekoliko dana prelaznog roka. Nisam siguran šta će se dogoditi. Od kada sam došao u klub, u svakom meču sam davao sve od sebe i isto je bilo u današnjem, bez obzira na to da li je moj poslednji. Ako budem ostao, daću svoj maksimum i više od maksimuma da pomognem ovom klubu, što i radim. Ipak, hajde da vidimo šta će se dogoditi i molim vas da bar na dan ne pričam i ne razmišljam o fudbalu. Molim vas, dajte mi jedan dan", rekao je on tada.

Fejnord je navodno zainteresovan i za centralnog vezistu Red Bul Salcburga, Madsa Bistrupa, ali holandski portal tvrdi da je manje realno da on dođe u Roterdam nego Hvang.

Bonus video: Hvang o odlasku iz Zvezde

Kurir Hvan zabrinuo navijače Crvene zvezde: Želim da igram Ligu šampiona, ali ne znam da li ostajem?!