Slušaj vest

Vezista Crvene zvezde In Bom Hvang (27) zabrinuo je navijače u večeri velikog uspeha - plasmana u Ligu šampiona. U razgovoru sa novinarima, on je rekao da nije siguran da li će ostati na stadionu "Rajko Mitić" i u nastavku sezone.

"Videćemo šta će se dogoditi u poslednjih nekoliko dana prelaznog roka. Nisam siguran šta će se dogoditi. Od kada sam došao u klub, u svakom meču sam davao sve od sebe i isto je bilo u današnjem, bez obzira na to da li je moj poslednji. Ako budem ostao, daću svoj maksimum i više od maksimuma da pomognem ovom klubu, što i radim. Ipak, hajde da vidimo šta će se dogoditi i molim vas da bar na dan ne pričam i ne razmišljam o fudbalu. Molim vas, dajte mi jedan dan", kazao je Hvang novinarima u miks-zoni stadiona "Rajko Mitić".

Hvang je od dolaska prošlog leta jedan od najvažnijih igrača crveno-belih, smireni i pouzdani organizator njene igre i ko je i površno gledao Zvezdine mečeve mogao je da se uveri u njegov značaj za čitav sistem igre tima Vladana Milojevića. Crveno-beli su ga doveli pred početak prošlosezonske grupne faze Lige šampiona 5,5 miliona evra iz Olimpijakosa i od tada je u Zvezdinom dresu odigrao 41 meč, postigao šest golova i asistirao 12 puta.

Izvesno je da će u Zvezdi u poslednjim danima prelaznog roka biti promena ekipe, a Hvang će posle ove izjave biti u centru pažnje - oko toga nema dileme. Na eventualni rastanak Zvezde sa njim "mirisalo" je od važnog transfera crveno-belih ovog leta.

MN Press Crvena zvezda VS BODO GLIMT

Bonus video: Hvang zabrinuo navijače Zvezde 

Kurir Hvan zabrinuo navijače Crvene zvezde: Želim da igram Ligu šampiona, ali ne znam da li ostajem?!