Slušaj vest

Mladost iz Lučana pobedila je TSC na gostovanju 2:1 posle preokreta, a pod vođstvom Nenada Lalatovića. Temperamentni trener ostvario je sva tri trijumfa od dolaska u klub sredinom avgusta (Novi Pazar, Čukarički i TSC) i u razgovoru sa reporterkom TV Arena sport posle utakmice jedno je posebno želeo da naglasi.

Nakon što mu je postavila pitanje o utakmici, on joj je uzvratio.

  • "Da li tebi ovo nešto govori? Pitaj me slobodno. Pitaj me, šta!"
  • "Šta vam to govori?", pitala ga je reporterka.
  • "Nešto mi govori da ću opet biti najbolji u Srbiji", nasmejao se Lalatović.
  • "Malo se šalim, mnogo sam srećan naravno, puno sam srećan. Ovo mi je prva pobeda protiv TSC-a, izgarali smo, vratili se posle vođstva, imali crveni, dva penala su dosuđena, postigli smo dva pobedonosna gola i nemam šta da kažem osim da čestitam i svojim igračima i treneru TSC-a Joci Damnjanoviću, vidi se da je živnula ekipa od kada je došao", kazao je on.

Penali, preokret, crveni...

Nenad Lalatović
Elmedin Hajrovic/ATAImages 

Lalatovićev tim pobedio je preokretom, golovima Aleksandra Pejovića i Jovana Ćirića, nakon što je od 55. minuta imao igrača manje. Golman Lučanaca Saša Stamenković odbranio je u 56. minutu udarac napadača TSC-a Marka Lazetića iz penala.

Takvim raspletom, Lučanci su dočekali kraj meča na trećoj poziciji tabele Superlige, sa 13 osvojenih bodova u sedam mečeva.

Bonus video:

Instagram/fkboracbanjaluka Lalatović Peva