Slušaj vest

Novi fudbaler Crvene zvezde, reprezentativac Slovenije Vanja Drkušić, debitivao je u Gornjem Milanovcu u pobedi 1:0 i tom prilikom doživeo povredu. U završnici prvog dela meča, kraj Drkušića je eksplodirao topovski udar i zbog toga je morao da izađe. Posle utakmice je ostavio poruku na društvenim mrežama.

"Debi za moj voljeni klub - sanjao sam o tom trenutku otkad sam počeo sa fudbalom i dobio prvi dres Crvene zvezde. Danas se desilo nešto što nikako ne bi smelo da bude deo sporta – petarda bačena na teren eksplodirala je u mojoj neposrednoj blizini. Na svu sreću, nisam teško povređen, ali ovom prilikom apelujem na sve navijače da podržavaju svoj tim na pravi način – s poštovanjem i ljubavlju prema sportu. Ovo nije primer koji želimo da šaljemo budućim generacijama", napisao je Drkušić.

Slovenac je došao u Zvezdu ovog leta na pozajmicu iz Zenita, a pred njim je sada put u domovinu, na okupljanje reprezentacije za utakmice Lige nacije protiv Austrije i Kazahstana u Ljubljani. Posle toga će se vratiti na "Marakanu" da debituje u Ligi šampiona, zajedno sa svojim saigračem iz kluba i reprezentacije, Timijem Maksom Elšnikom.

MN Press Crvena Zvezda Radnički

Crvena zvezda će sledeći meč igrati 19. septembra, protiv Benfike na "Marakani", u prvom kolu Lige šampiona. Dva dana kasnije gostovaće Partizanu u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Bonus video: Podrška Bori Đorđeviću sa pune Marakane

MONDO Podrška Bori Đorđeviću od navijača Zvezde