Slušaj vest

Prelazni rok u Srbiji završen je 13. septembra, u tom roku obavljen je i jedan od poslednjih letnjih poslova Crvene zvezde, ali tek sada imamo i zvaničnu potvrdu. Novobeogradski IMT predstavio je vladimir Lučića, koji iz redova aktuelnog šampiona Srbije stiže na pozajmicu do kraja kalendarske godine.

Trenutno povređeni Lučić ubrzo će se oporaviti i moći da zaigra, a plan je da takmičarski ritam hvata u dresu "Traktorista". Daleko više prostora za igru imaće u timu sa Novog Beograda nego u Zvezdi koja je izuzetno dobro popunjena na krilnim pozicijama. A upravo je to najbitnije za Lučića - da igra i uđe u ritam nakon teške povrede od koje se i dalje oporavlja.

"Lepo je uvek vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde", istakao je Lučić čim je stigao na pozajmicu.

Lučiću neće biti strano igranje za IMT jer je u ovom timu već proveo dva mandata. Ponikao je u ekipi 011, zatim se priključio mlađim kategorijama Crvene zvezde, a posle pozajmice u Grafičaru dva puta je pozajmljivan IMT-u. Kasnije je bio i na pozajmici u Čukaričkom, pa će mu ovo biti peti privremeni odlazak iz kluba.

U međuvremenu je Vladimir Lučić odigrao 32 meča za Zvezdu, uz dva postignuta gola i pet aistencija. Za Čukarički je nastupio 33 puta, dok je dres IMT nosio u čak 72 navrata. Igrao je i najbolji fudbal u karijeri dok je vozio "traktor", pošto je prethodna dva mandata u klubu smeštenom pored Hale sportova obeležio sa 16 golova i 15 asistencija.

Bonus video:

Kurir Slavlje Zvezde posle plasmana u LŠ