Slušaj vest

Počela je nova Liga šampiona i to kako - evrogolom mladog Kenana Jildiza! Rutinski je u Torinu Juventus završio posao protiv PSV-a, pobedili su 3:1, a svakako da je prvo ime meča bio mladi turski fudbaler. On je oborio rekord Aleksandra Del Pjera kada je u 21. minutu dao gol i postao najmlađi fudbaler u istoriji Juventusa koji je dao gol u LŠ. 

Posle 1:0 u 21. minutu samo šest minuta kasnije Niko Gonzales je prošao efektno sa strane, centrairao Dušanu Vlahoviću koji je uspeod a sa igračem na leđima doda do Vestona Mekenija koji je zatresao mrežu. 3:0 postavio je Niko Gonzales golom u 52. minutu kada je Dušanu Vlahoviću ovoga puta priznata asistencija. Sam napadač iz Srbije imao je nekoliko šansi, ali nije uspeo da ih iskoristii i da postigne pogodak. A na kraju je PSV u jednom od poslednjih napada uspeo da postigne gol preko Saibarija. 

U Bernu su girali Jang Bojs i Aston Vila, a nažalost Kosta Nedeljković je ostao na klupi. Engleski tim je rutinski došao do pobede 3:0, Prvi gol na asistenciju Džona Mekgina dao je Juri Tijemans, zatim je Džek Remsi pogodio na dodavanje Olija Votkinsa, a upravo je Votkinsu poništen gol u 43. minutu zbog igranja rukom. I Džonu Duranu je poništen gol, a konačnih 3:0 postavio je Andre Onana u 86. minutu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena premium Dušan Vlahović crveni karton