Slušaj vest

Deluje da se sprema pad šampiona kod rukometašica! Nakon što je u dramatičnom meču Superkupa Železničar iz Inđije savladao Crvenu zvezdu i uzeo prvi trofej u sezoni, sada su na svom terenu izabranice Vlade Šimičića uspele da pobede crveno-bele u pravoj drami 23:22 (14:10).

Iako je domaćin dominirao u prvom delu i napravio veliku razliku od četiri gola, u do 50. minuta uspeo je tim Saše Boškovića da se vrati u igru. U poslednjih deset mintua ušlo se sa 21:21, a kada su Nataša Ćetković i Una Obrenović dale golove za 23:21 delovalo je da je gotovo. Ipak Aleksandra Stamenić je pogodila sa sedmerca za 23:22, a Crvena zvezda je imala poslednji napad za izjednačenje. Ipak golmanka Gordana Petković je poslala loptu napred, ali ona nije došla u ruke njene saigračice i počelo je slavlje devojaka iz Inđije. 

Ovo sigurno otvara jednu krizu kod crveno-belih koje su predvođene Sašom Boškovićem prošle godine osvojile duplu krunu. Do ove pobede Železničar je vodila Una Obrenović sa osam golova iz deset pokušaja, po četiir gola imale su Dunja Tabak i Zorana Čavrić, a tri gola dala je Tamara Kocić. Kod Zvezde Aleksandra Stamenić je imala sedam. Teodora Majkić četiri, a Katarina Mančić tri gola.

MN Press CRVENA ZVEZDA, ZELEZNICAR INDJIJA

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

Arenasport/printscreen Vojvodina rukomet