Slušaj vest

Crvena zvezda i Benfika sastaju se u 1. kolu Lige šampiona u četvrtak (18.45, TV Arena Sport) na stadionu "Rajko Mitić", a vrlo je zanimljivo da slavni portugalski klub neće trenirati u Beogradu uoči utakmice. Odlukom njihovog novog trenera Bruna Laža, Benfika je jutros odradila trening u svom centru u Lisabonu, a popodne će otputovati za Srbiju gde fudbaleri neće imati obaveze sve do početka utakmice.

Za sada nema informacija zašto je Laž odlučio da Benfika ne trenira na "Marakani", ali više ćemo saznati kada se oko 19 časova obrati na obaveznoj konferenciji za medije. Što se tiče treninga u Lisabonu, portugalski novinari mogli su da isprate prvih 15 minuta i da primete koga nema.

Prema poslednjim informacijama odsutni su bili Fredrik Ursnes, Renato Sančez i Tijago, odnosno sva trojica su radila u teretani i ne sa ostatkom tima. Za sada je nepoznato da li će biti u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom.

EPA/joao relvas/lusa Trening Benfike pred Zvezdu

Podsetimo, Bruno Laž je zamenio Rodžera Šmita na klupi Benfike i mnogo je nepoznanica u kakvom sastavu će se suprotstaviti Zvezdi. Na svom debiju, protiv Santa Klare, igrao je u formaciji 4-4-2 i uprkos tome što je primio gol u prvom minutu, njegova ekipa je pobedila 4:1.

BONUS VIDEO:

Kurir Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode