Slušaj vest

Crvena zvezda je u leto 2023. godine želela žarko da pojača vezni red i vagala je između In Bom Hvanga i Benžamana Bušarija. Činilo se da će lakše dovesti fudbalera iz Sent Etjena, ipak je slavni klub u to vreme igrao drugoligaški fudbal, međutim naišla je na šokantan stav Marokanca koju ju je "ohladio". S druge strane Hvang se poneo potpuno drugačije i Zvezda je uspela da ga kupi od Olimpijakosa, ubrzo je postao i njen najbolji fudbaler, da bi sada otišao u Fejnord za osam miliona evra...

Gde je za to vreme Benžaman Bušari? Marokanac je uspeo u svojoj misiji i sa Sent Etjenom se vratio ponovo u Ligu 1, međutim prethodne noći doživeo je najveću bruku u karijeri. Nica je pobedila 8:0 protiv Sent Etjena, a navijači gostujućeg tima već na poluvremenu su otišli sa utakmice jer je šest golova bilo u njihovoj mreži.

Da stvar bude gora po Bušarija, ove sezone čak nije ni starter u Sent Etjenu. Tako je meč na Azurnoj obali počeo sa klupe, ali je ušao za poslednjih dvadesetak minuta kada je njegova ekipa primila i još dva gola, za kompletnu bruku.


"Smatrao sam nije bilo vredno zameniti Sent Etjen odlaskom tamo. I da je veća plata, Liga šampiona, dobra grupa, pošto je Krasoov tim igrao sa Sitijem i Lajpcigom... Odigrati šest mečeva u Ligi šampiona i verovatno ispasti. Pored toga, život tamo me nije interesovao, nije mi se išlo. Ukoliko obezbedite promociju sa Sent Etjenom već imate sve, navijače, stadion, sredinu koju poznajete. Kada već imate sve ovde, zašto biste rizikovali da odete negde drugde?", istakao je Marokanac prošlog leta nakon što je Marko Marin stupio u kontakt sa njim.

Upravo takav njegov stav značio je i da se Zvezda neće "vratiti" ponovo po njega, tako da ovoga leta nije ni razmatran kao pojačanje u veznom redu i stigli su Dalsio, Rade Krunić i Timi Maks Elšnik.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde