Slušaj vest

Partizan se muči sa realizacijom, nisu izabranici Aleksandra Stanojevića dali gol na dva meča u Superligi ove sezone, a bivši napadači crno-belih rešetaju. Nakon što je Mateuš Saldanja postigao pogodak za Ferencvaroš sada je i Samed Baždar pogodio! 

Mladi biser iz omladinske škole crno-belih postigao je pogodak za trijumf Saragose nad Levanteom. Povela je Saragosa iz penala golom Soberona, a onda je legendarni napadač Levantea Hose Luis Morales izjednačio. Baždar je u 68. minutu zamenio upravo strelca prvog pogotka, a onda je u 85. postigao neverovatan pogodak. 

Dobio je Baždar loptu u polukontri sa strane, onda je sjajnom fintom potpuno izbacio svog čuvara i otvorio mu se prostor. Nije čekao, većje sa 17-18 metara plasirao loptu u sam ugao gola i doneo trijumf i prvo mesto na tabeli Segunde svom timu. Pogledajte ovaj gol: 

Ovo je prvi pogodak Baždara u dresu Saragose, a tim je sada sa 13 bodova posle šest kola prvi na tabeli. Iza njih je Burgos sa takođe 13 bodova, a Rasing Santantder može da prestigne Saragosu ako pobedi Kasteljon u meču koji se igra od 16:15. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Samed Baždar posle 172. večitog derbija