Slušaj vest

Endi Kerol je stigao u Bordo sa stilom! Nekada najskuplji engleski fudbaler u istoriji sada sa 35 godina igra u Fracuskoj i posle prethodne sezone koju je proveo u Amijenu na startu ove godine otišao je u četvrtu ligu! Potpisao je ugovor sa Bordoom, a sada je na debiju dao dva gola! 

Nekadašnji šampion Francuske je zbog finansijskih problema prebačen u četvrti rang takmičenja, a u meču sa Voltiger de Šatobroom bilo je 2:2. Oba pogotka na tom meču postigao je nekadašnji reprezentativac Engleske i pokazao da je i dalje veliko pojačanje za taj nivo takmičenja. 

Na punom stadionu Matmut Atlantik pred oko 40.000 navijača igrala se ova niželigaška utakmica, a Endi Kerol je oduševio navijače. Nakon što je postigao prvenac u dresu Bordoa burno ga je proslavio sa saigračima,ali i sa navijačima. Pogledajte: 

Endi Kerol je ponikao u Njukaslu gde je na početku karijere rešetao. Postao je reprezentativac Engleske, a kada je za 35.000.000 funti otišao u Liverpul postao je najskuplji Englez ikada. Taj rekord je brzo pao, a Kerol se nikada nije snašao na "Enfildu". Nakon toga je samo padao u karijeri, igrao je za Vest Hem, Reding i Vest Bromvič Albion, a posle Amijena sada je u Bordou.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 1