Slušaj vest

Partizan i Crvena zvezda od 19 časova igraju 174. "večiti" derbi na stadionu u Humskoj, a teren je u katastrofalnom stanju. Razlog su huligani koji su u toku noći između subote i nedelje upali na stadion i polili ga kiselinom, ostavili su i lomljeno staklo, da bi to u međuvremenu bilo sanirano.

Na dan utakmice, FSS je dao "zeleno svetlo" da se igra, ali mora se reći da teren ne izgleda dobro. Videćemo da li je to samo "estetski" ili će i fudbalerima dva tima napraviti problem. Pogledajte kako teren izgleda pred početak derbija:


Delegacije Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije su posle obilaka terena utvrdile da je moguće održati meč. Direktor takmičenja Aleksandar Pivić i član Komiisije za stadione, bezbednost i sigurnost Vladimir Kovačević su podneli izveštaj u kome se navodi da postoje uslovi za odigravanje mečeva Superlige, što znači da će se duel odigrati po već ustanovljenom rasporedu.

Podsetimo, treneri Aleksandar Stanojević i Vladan Milojević napravili su određena iznenađenja u sastavu pred ovaj meč za koji se nadamo da će opravdati očekivanja navijača.

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved Stanje terena u Humskoj pred derbi

BONUS VIDEO:

MONDO Fk partizan