Slušaj vest

Crvena zvezda je odigrala prvo kolo Lige šampiona, protiv Benfike na svom stadionu, a uprkos porazu (2:1) ostavljen je veoma dobar utisak. Možda su crveno-beli mogli i do prvog boda u potpuno novom formatu elitnog takmičenja evropskih klubova, ali će za to priliku da tražiti u nekom od narednih sedam kola.

Tri od preostalih utakmica igraće Zvezda pred svojim navijačima, a klub prodaje i pakete karata za te utakmice!  Crvena zvezda će odigrati još tri meča na domaćem terenu u okviru ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, a paketi karata za utakmice protiv Barselone, Štutgarta i PSV su pušteni u prodaju.

Prioritetna prodaja traje do četvrtka 26. septembra, a do tog momenta svi članovi Crvene zvezde, sa aktivnom članarinom imaju pravo preče kupovine paketa ulaznica za predstojeće tri utakmice Lige šampiona, koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić”. Svi navijači člansku kartu Crvene zvezde mogu obezbediti onlajn putem, a u istom procesu kupovine mogu doći i do paketa karata za Ligu šampiona. Broj preostalih paketa za Ligu šampiona je limitiran zato vas pozivamo da na vreme obezbedite ulaznice za Zvezdine evropske mečeve na Marakani. Karte se mogu kupiti i na sajtu kluba.

Cene paketa karata za Ligu šampiona za članove su sledeće:

  • Sever i jug - 7000 dinara
  • Istok - 12000 dinara
  • Zapad-15000 dinara

Takođe, Crvena zvezda je u prodaju pustila i karte za utakmicu protiv Železničara iz Pančeva. Meč Superlige Srbije igra se u petak, kako bi crveno-beli imali dan više za odmor pred gostovanje Interu u Milanu, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

  • Sever - 400 dinara
  • Istok - 500 dinara
  • Zapad - 700 dinara
  • Tribina “Siniša Mihajlović” - 1400 dinara

Bonus video:

MONDO  Koreografija Delija na derbiju