Slušaj vest

Košarkaši Partizana trijumfalno su počeli novu sezonu u ABA ligi - ubedljivo je savladan Borac iz Čačka (96:66), a pobedu od čak 30 poena razlike gledao je i gost kojeg u poslednje vreme nismo često mogli da vidimo na mečevima crno-belih. Uz teren je sedeo najuticajniji evropski menadžer, Miško Ražnatović!

Košarkaški agent vratio se na utakmice Partizana, nakon što je nekoliko meseci bio u lošim odnosima sa crno-belima. Ovog leta su Ražnatović i Partizan ponovo sarađivali dok je Željko Obradović sklapao potpuno novi tim u kojem je iz prethodnog takmičarskog ciklusa ostao samo Balša Koprivica. Da je došlo do pomirenja postalo je jasno nakon angažovanja Brendona Dejvisa, koji je godinama Ražnatovićev klijent.Pogledajte Miška Ražnatovića u Areni:

MONDO/Nemanja Stanojčić Miško Ražnatović

Pre više od godinu dana Partizan i Ražnatović "zaratili" su oko izraelskog plejmejkersa Jama Madara. On je nakon odlične sezone u Partizanu i osvojene nagrade "Zvezda u usponu" Evrolige napustio klub, a sporni su bili uslovi pod kojima je pojačao Fenerbahče. Pisala su se saopštenja na obe strane, tražili razlozi za prekid saradnje i odnosi dve strane su zahladneli.

Bonus video:

Kurir Grobari, KK Partizan