Slušaj vest

Partizan je u velikoj krizi posle poraza od Crvene zvezde u večitom derbiju 4:0 na svom terenu. Najavila je grupa "Apel za spas Partizana" da će uraditi sve što je u njihovoj moći da isteraju sadašnje rukovodstvo iz kluba, a sada "Telegraf" prenosi da je zakazana skupština FK Partizan. 

Vandredna skupština je zakazana za 11. avgust, a pre zasedanja se očekuje da bude održan Upravni odbor, kako bi bile ispoštovane sve procedure. Posle toga se očekuje da će se odlučivati o sazivu svih rukovodećih tela u budućnosti, a gehneralni direktor kluba Miloš Vazura najavio je povlačenje. 

"Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima. Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove", rekao je Miloš Vazura za "Telegraf". 

Za sada se očekuje da Milorada Vučelića na mestu predsednika zameni Rasim Ljajić, a videćemo kakav bi on tim mogao da dovede sa sobom. 

(MONDO, Telegraf, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Miloš Vazura izjava