Slušaj vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović prekinuo je golgeterski post za Juventus pošto je postigao dva gola protiv Đenove u pobedi od 3:0 (0:0). Prvo je Vlahović pogodio u 48. minutu iz penala, da bi potom u 55. pokazao svoj raskošni talenat u kontri. Loptu mu je u prostor gurnuo Kopmejners, a Vlahović je svojom levicom savladao golmana Đenove.

Tom prilikom je burno proslavio, pa potom imao i interesantnu gelstikulaciju koja može da se protumači kao odgovor onima koji su ga kritikovali. A ima ih... Italijanski mediji su se pošteno obrušili na Vlahovića ove sezone pošto ne opravdava plaćenu svotu novca (oko 80 miliona evra) i sve do ovog kola imao je dva gola na svom kontu. Izgleda da ga je to posebno motivisalo, tako da je jedva čekao da im odgovori.

Pogledajte drugi gol Vlahovića na utakmici na stadionu "Luiđi Feraris", njegov četvrti koji je postigao ove sezone:

Arena Sport Dušan Vlahović gol za Juventus

Podsetimo, Dušan Vlahović se drugi put uzastopno nije našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, ovoga puta bez objašnjenja. Prethodni put je tražio odsustvo zbog "porodičnih problema", dok za sada iz FSS nije stigla informacija zbog čega Vlahović ne može da pomogne "orlovima" u Ligi nacija.

Prethodnih dana italijanski mediji spekulisali su i na ovu temu, pokušavajući da pronađu "problem" i u Vlahovićevom ljubavnom životu, odnosno navodnom raskidu veze sa devojkom Vanjom.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić  Vlahović o Piksiju i Hrvatima