Slušaj vest

Haos u Belgiji! NavijačiBeršota prekinuli su meč sa Antverpenom pri rezultatu 4:0, a kada je sudija poslao ekipe u svlačionicu znalo se da je sve gotovo. U Belgiji su pravila takva da kada ekipe jednom odu u svlačionicu nema povratka na teren, tako da je meč završen u 75. minutu. 

Navijači Beršota su ranije upozoravali upravu da će prekinuti ovaj meč, a to se i desilo. Najvatrenije pristalice Antverpena napravile su sjajnu koreografiju na početku meča, a navijači Beršota su ispunili obećanje dato upravi. Kako navode belgijski mediji oni su upozorili da neće dozvoliti da se završi meč u slučaju ubedljivog poraza.

Ondrejka je dao prvi gol za Antverpen, a onda su od 58. do 62. minuta igrači poraženog tima uspeli da prome tri gola i to je bila kap koja je prelila čašu. Navijači su ubacili dimne bombe na teren i sudija nije imao izbora nego da prekine utakmicu. Za sada ništa nije zvanično odlučeno, ali najverovatnije će se meč registrovati službenim rezultatom 3:0 za Antverpen. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Instagram Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti