Slušaj vest

Partizan je posle osam mečeva bez pobede došao do tri boda. U Lučanima je savladao ekipu Mladosti sa 3:1. Drugi gol na tom meču postigao je Đorđe Jovanović, dok je pobedu potvrdio Stefan Kovač. Upravo su se njih dvojica oglasili posle superligaškog duela.

Napadač crno-belih se raduje zbog pobede. "Težak period je iza nas. Najbitnije je da smo uspeli da dobijemo utakmicu uz dobru igru, posebno u prvom poluvremenu", počeo je Jovanović za zvanični sajt kluba.

Pohvalio je Ilića i Kovača, strelce u Lučanima. "Bitno je da imamo što više igrača raspoloženih za igru. Samim tim ćemo davati i više golova, kao danas. Tu su sad bili i Ilić i Kovač, nadam se da će to sledeći put biti i neko drugi, zašto da ne. Partizan je ogroman klub koji mora da pobeđuje čak i kada je u problemima", kaže Đorđe.

Sa druge strane mladi bek Partizana bio je verovatno i igrač utakmic pošto je pored gola upisao i asistenciju. "Iskreno, presrećan sam! Ovo mi je prva pobeda u dresu Partizana i nadam se u buduće da će se samo ređati! Eto, uz dobru igru svih igrača,danas sam uspeo da upišem asistenciju i gol!"

MN Press Partizan Mladost

On je u derbiju protiv Crvene zvezde skrivio penal." "Jeste, napravio sam penal, ali to je fudbal. Sad mi se vratilo. Da li je tada moglo drugačije? Jeste, ali sada moram da gledam napred. Meni je bitno da svaku utakmicu dam sve od sebe i da je „mrtav“ umoran završim i tada sam miran! Nije lako podići se posle poraza u derbiju, ali mi smo profesionalci i idemo uvek utakmicu po utakmicu."

Zanimljivo je da je i njegov mlađi brat trenutno u Partizanu i trenira u Teleoptiku. "Što se tiče mog brata, želim mu da uživa u fudbalu jer je još uvek mali. Nadam se da će napraviti veliku karijeru, a naravno - ja ću mu pomoći savetima. Kada je Partizan u pitanju, idemo dalje. Dobar trening i profesionalizam, to je moj moto. Sve će doći na svoje", zaključio je Kovač.

Partizan u sledećem kolu igra protiv Tekstilca u Humskoj (5. oktobra), a danas će da bude i zvanično predstavljen Savo Milošević.

BONUS VIDEO:

Arena Sport Stefan Kovač gol na Mladost - Partizan 1:3