Slušaj vest

Partizan je konačno pobedio! Posle osam mečeva zaredom bez trijumfa crno-beli su uspeli da savladaju Mladost iz Lučana 3:1 na gostovanju, a na ovom meču tim iz Humske vodio je Branko Vukašinović. Iskusni stručnjak je bio prelazno rešenje dok Savo Milošević ne preuzme tim, a posle meča je istakao da veruje da će Savo Milošević na klupi doneti boljitak crno-belima. 

"S obzirom na veličinu kluba u kom se nalazimo to je samo blag uspon. Iako je pobeda izvojevana na muški način, kvalitetnom igrom. Novi trener novi list, ako bude dobneo ono što je ranije donosio Partizanu biće dobro. Ja se nadam da hoće", počeo je Vukašinović. 

Istakao je da je dogovor takav da će ostati u stručnom štabu i kod Save Miloševića, a posle pobede je morao da se zahvali Aleksandru Stanojeviću. "Iskoristio bih ovu priluiku da kažem da sam veoma srećan što sam predvodio ovu utakmicu koja je pobeđena. Međutim moram onako žargonski da kažem da sam ja ovu utakmicu pobedio na Stanojevićeve karte, handirao sam njegove karte i taj čovek je radio sve ovo vreme. Ja ga pozdravljam ovaj put iako znam da on to ne voli, može se protumačiti kao patetika ali Sale pozdrav", istakao je Vukašinović.

nenad lalatović
TV Arena sport/Screenshot 

Sa druge strane Nenad Lalatović je bio nezadovoljan time što je njegova ekipa propustila svoje šanse za pogodak, a takođe i reakcijama odbrane Lučanaca kod primljenih pogodaka. 

"Primili smo jako naivno golove, onda jednostavno Partizan ima taj kvalitet. U prvom i drugom poluvrremenu smo imali po dve tri šanse. Ovaj treći gol Kovača je prelomio utakmicu. Imali smo mogućnost da izvučemo nerešeno. Sa prvim poluvremenom sam nezadovoljan, sa drugim sam zadovoljan. Imamo dobar tim, jako smo opasni i zaslužili smo da damo bar još kjedan gol. Partizan je sve svoje šanse iskoristio, mi smo naše šanse ispustili", rekao je Nenad Lalatović posle meča za "Arenu sport". 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Stefan Kovač gol na Mladost - Partizan 1:3