Slušaj vest

Nakon to je Crvena zvezda produžila ugovore sa Andrijom Maksimovićem i Veljkom Milosavljevićem sada je na tri godine potpisao i Adem Avdić. Talentovani levi bek rođen 2007. godine potpisao je "samo" trogodišnji ugovor zato što je maloletan i to je maksimalna dužina ugovora koji je mogao da parafira. Sportski sektor i sam vrh kluba su poručili da se na Avdića koji je omladinski reprezentativac Sbrije ozbiljno računa. 

"Avdić je odličan igrač, nastupa na deficitarnoj poziciji levog beka i od njega mnogo očekujemo u budućnosti. Bilo je predviđeno da Adem, kao što su to učinili Veljko i Andrija iz njegove generacije - debituje za prvi tim, ali ga je sprečila povreda iz koje izlazi. Nadam se da će veoma brzo konkurisati za prvi tim, upisati debi, a kasnije i ostaviti dobar utisak u Crvenoj zvezdi", rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Mladi levi bek čeka da zablista i upiše seniorski debi. Do sada je igrao omladinsku i kadetsku ligu, kao i Ligu šampiona za juniore, a momak rođen u Loznici ističe da će na terenu dati sve od sebe. 

"Ponosan sam zbog produžetka ugovora sa Zvezdom. Meni je oduvek bio san da zaigram za prvi tim Zvezde, tako da mi je velika čast što sam ovde. Vraćam se iz povrede i samo čekam dozvolu da se nađem na terenu. Jedva čekam debi, nadam se da ću od starta imati dobre partije, a ono što mogu da obećam je da ću ostaviti srce na terenu za Zvezdu", rekao je Avdić.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Vladan Milojević na početku priprema Crvene zvezde