Svi događaji
Od najnovijeg
19:45

Kraj konferencije!

Trener Crvene zvezde završio je izlaganje pred drugi meč u Ligi šampiona ove jeseni.

Mondo Crvena zvezda u Milanu

19:42

Čalhanoglu?

"Sigurno bi moglo ako bi igrao Čalhanoglu... Da li ste sigurni da će igrati? Mi imamo naš plan. Ajde da kažemo da je Hakan Čalhanoglu ključan igrač za igru Intera na sredini terena", zaključio je Milojević.

19:38

Pohvale Interu!

"Danas ne možete da igrate bez fizike fudbal. Inter ima jako dobar sistem, način i stil igre, ne odstupaju od toga, igraju godinama i igrači mnogo lako pozicioniranjem raspoređujete na najbolji način. Imate mlade koji su motivisani, imate iskusnije koji jednim potezom mogu da reše utakmicu", rekao je Milojević u odgovoru Italijanima i dodao: "Volim da pratim sve, pa i impozantan trenerski put Simonea Inzagija. Napravio je jako dobar sistem što je pozitivno u fudbalu. Drži ga dosta dugo, ima mogućnosti, dopunsku selekciju... To onda izgleda ovako kao Inter. Nije samo Inter, svi veliki klubovi imaju sistem zbog kojeg je treneru mnogo lakše. Ne pričam o klubu, samo o terenu, o igri... Da ne pominjem mnogo timova. Igra sa trojicom ili petoricom pozadi deluje jako dobro i Inzagi je samo nadograđuje. U fudbalu nikad nema vremena, treneri žive od rezultata. Želite sistem, ali ako nema rezultata..."

19:36

O Italijanima i Dekiju!

"Izuzetno cenim italijanske trenere. Bio sam gost trenera Bolonje Piolija, a kada sam prvi put igrao Ligu šampiona protiv mene je bio Karlo Anćeloti", rekao je Milojević i dodao: "Nisam se čuo sa Dekijem, iako smo svi zavoleli Inter kada je on igrao. Osvojio je ovde sve što može, a nama zvezdašima je posebno drago zbog toga."

19:34

Koncentracija!

"Na ovom nivou takmičenja morate da budete na visokom stepenu discipline 90 minuta, da budete koncentrisani na ono što radite. Što manje praznih hodova, ovakve ekipe igraju na svoj način i protiv toga moramo da budemo hrabri. Moraš da budeš konstantan. Nema padova, da kreneš loše pa se vratiš ili kontra...", dodao je trener Crvene zvezde.

19:31

Drkušić, Maksimović i Prucev

"Ne možete nespremnog igrača staviti da igra. Njegove performanse se umanjuju, postoji velika šansa da se povredi. I kad je igrač spreman, gledamo za koliko. Ozbiljna je to nauka. Ne može neko sa dva odrađena treninga, to ne pije vodu. Vanja je odigrao utakmicu, veoma je bitan za nas, ali imamo mi neke planove. Sutra, par sati pred početak, opredelićemo se za tim koji smatramo za ekipu koja donosi benefite. Šta znači rizikovati? Mislim da je odigrao dobro, ali sam rekao i posle toga da je šansu zaslužio. Možemo tako da pričamo o Prucevu. Nije njima poklonjena šansa, na njima je da ćute, slušaju i rade. Nekada šansu dobiju kasnije, ali uvek dobiju šta zasluže", rekao je Vladan Milojević.

19:29

Potcenjivanje?

"Glazer je ok, odrađena je rezonanca, videćemo sutra da li će igrati", rekao je Vladan Milojević i osvrnuo se na Inter: "Nije Inter samo 10 igrača koji igraju... Pričamo o Arnautoviću, Taremiju, Lautaru... Da vam neko da da birate, ne biste znali koga da stavite. Ne postoji potcenjivanje u fudbalu, samo planovi protivničkog trenera. Kad igrate utakmicu imate i protivnika. Taremi i Arnautović nisu potcenjivanje."

19:28

O Interu!

"Pričati o Interu, šampionu Italije, sa visokim ciljevima u Ligi šampiona... Imaju jako kvalitetne igrače na svim pozicijama, oni su reprezentativci. Uspostavili su sistem koji godinama igraju. Samo menjaju igrače u zavisnosti od njihovih karakteristika, za posebnu utakmicu", rekao je trener Zvezde.

19:27

Zvezda bez treninga...

"Razlog za propuštanje treninga u Milanu je da bismo dobili još jedan trening u Beogradu zbog zgusnutog rasporeda. Dosta puta smo razmišljali o tome. Hteli smo malo više vremena za pripremu", rekao je Vladan Milojević i dodao: "Što se tiče pripreme utakmice, videćete sutra."

19:25

Dobro veče!

Pred drugi meč u Ligi šampiona Vladan Milojević će izneti utiske o utakmici Crvene zvezde i Intera.

Mondo San Siro