Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde nisu trenirali u ponedeljak uveče na stadionu "Đuzepe Meaca", već su izašli da prošetaju glavnim terenom, da osete gde će igrati protiv Intera u utorak od 21 čas.
Rade Krunić, vezista Crvene zvezde i dugogodišnji igrač Milana, bio je na ovom terenu domaćin od 2019. do 2023, koliko je bio član roso-nera.

Na terenu na kojem je Zvezda igrala velike evropske utakmice prethodnih decenija, Krunić može da kaže da zna svaki njegov ćošak. "Poseban je osećaj jer sam veliki deo karijere proveo ovde. Nisam dobio poruke od bivših saigrača, igrača Milana. Nije ovo ni vreme ni mesto za to. Verovatno će se javiti pred naš meč", rekao je Rade Krunić na konferenciji za novinare.

Govorio je i o snazi sutrašnjeg rivala. "Što se tiče Intera, njihova formacija je jasna i dugi niz godina igraju u istom sistemu. Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje. Davno je bilo, ali mislim da smo i sada napravili odličnu ekipu. Nije nama lako da igramo protiv ovakvih ekipa jer nemamo priliku u domaćem prvenstvu. Nije ni šefu bilo lako da sa svojim timom spremi ekipu, ali imali smo dovoljno vremena, pa ćemo na teren preneti ono što smo se dogovorili."

Mondo Crvena zvezda u Milanu

Rade Krunić odigrao je 139 utakmica za Milan. U Zvezdu je došao ovog leta iz Fenerbahčea.

Naglasio je Krunić da će Zvezdi nedostajati Delije, koje zbog odluke italijanskih vlasti neće moći na utakmicu, kao ni bilo koji navijači Zvezde.

"Svi mi smo igrali na sličnim stadionima, pred navijačima, u ovakvim atmosferama... Faliće nam naši navijači. Siguran sam da bi bio maksimalan broj navijača. Šteta i za njih što ne mogu da prisustvuju. Navikli smo na našem stadionu na sličnu atmosferu".

MONDO Igrači Crvene zvezde u Milanu