Slušaj vest

Organizovani navijači Crvene zvezde došli su u Italiju iako im je zabranjen dolazak u Milano i prisustvo na utakmici Lige šampiona protiv Intera u utorak (od 21 čas). Prema video-snimcima sa društvenih mreža, oko stotinu navijača Zvezde okupilo se kod hotela u kojem su igrači Zvezde veče pred meč. Igrači su izašli da ih pozdrave, pogledajte:

Tamošnje ministarstvo unutrašnjih poslova zabranilo je dolazak navijačima Zvezde i na meč protiv Milana, 11. decembra, nakon čega je klub sa stadiona "Rajko Mitić" apelovao na navijače da ne polaze u Milano. Kazna se odnosi i na navijače Zvezde iz Srbije, kao i na one iz čitave Evrope.

Italijanska policija otišla je i korak dalje i zabranila prodaju karata navijačima Zvezde i za kupovinu ulaznice potrebno je da se priloži pasoš, sa identičnim imenom kupca ulaznice i vlasnika pasoša, koji će biti proveravani i na ulazu u stadion.

Delijama, kao i svim navijačima Zvezde, zabranjeno je prisustvo utakmici zbog ranijeg navijačkog obračuna Delija sa navijačima Rome u Rimu. Tada su Beograđani u tuči na ulici oteli obeležja grupi "Fedajn", koja je nakon toga ugašena. Ovako je ta zastava zapaljena na stadionu "Rajko Mitić".

MN Press, Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES Delije zastava Roma navijači