Slušaj vest

Partizan je danas, 4. oktobra, proslavio svoj 79. rođendan. Obeleženo je to prigodnim koktelom u prostorijama kluba, tačnije u svečanoj loži "Ivan Ćurković" gde su pored zaposlenih u klubu bile i posebne zvanice. Prvo je prikazan film koji je prikazao istoriju kluba na ekranima, pa se potom svima obratio predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Koktelu su prisustvovali i prvotimci, uz stručni štab: kapiten - Aleksandar Jovanović, Bibars Natho, Mihajlo Ilić, Aleksandar Šćekić, Aleksandar Krunić, Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunović, kao i šef stručnog štaba - Savo Milošević, zatim Bane Vukašinović, Marko Jovanović, Đorđije Ćetković, uz generalnog direktora Miloša Vazuru, sportskog direktora Ivicu Ilieva, Dragana Palibrka, Gorana Pandurovića, Uroša Momirovića i ostale mnogobrojne zvanice.

Podsetimo u Humskoj se dešavaju određene promene. Tako je Savo Milošević zamenio Aleksandra Stanojevića na klupi, dok je za 11. oktobar zakazana Skupština kluba na kojoj se očekuje da će da se dogode promene u rukovodstvu. Pogledajte i kako je sve izgledalo:

FK Partizan Partizan rođendan

 BONUS VIDEO:

Arena Sport Stefan Kovač gol na Mladost - Partizan 1:3