Slušaj vest

Bivši potpredsednik vlade Rasim Ljajić sprema se da 21. oktobra postane predsednik Privremenog organa za rukovođenje Partizanom do vanredne sednice izborne skupštine kluba. Dok se još ne zna ko će biti u tom organu, već postaje jasno da Ljajić sprema "čistku" u Humskoj.

"Pokrenut je proces raščišćavanja i sređivanja nekih stvari i u suštini krenulo je sa mrtve tačke. Ko će još da bude u tom organizu, iskreno - ne znam u ovom trenutku, ali od petka ću početi da radim na tome", rekao je Ljajić za "Sportski žurnal".
Na pitanje o brojnoj Partizanovoj administraciji i stručnom delu, odgovorio je veoma konkretno.

"Bio sam nekoliko puta u klubu proteklih dana i uvek su isti ljudi sedeli tamo. Ako su skauti, treba da rade. Treba klub da ima skauta, jednog, dva, tri, ali ne 100 njih. Koji klub to može da istrpi?", upitao je Ljajić.

Podsetimo, Partizanova sednica Skupštine na kojoj je trebalo da se dogode promene pomerena je sa današnjeg dana (petak, 11. oktobar) na 21. oktobar, koji će biti novi "Dan D" za crno-bele.

Crno-beli su saopštili da je odluka o tom pomeranju doneta posle sastanka predsednika kluba Milorada Vučelića i Rasima Ljajića, kandidata za predsednika. "Isključivi zahtev za odlaganje je zahtev gospodina Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom"