Slušaj vest

Antonio Kasano ne voli Kristijana Ronalda i to ne krije. Pre nekoliko nedelja je izjavio da "Portugalac ne zna da igra fudbal i da ne ume da razigrava saigrače". Ta izjava se nikako nije dopala jednom od najboljih igrača u istoriji fudbala i navodno je on na to reagovao tako što je zvao kontroverznog Italijana.

Barem tako tvrdi Antonio, koji je ispričao šta se dogodilo u jednom podkastu u kom je gostovao. "Rekao sam da je Ronaldo, Brazilac, najbolji, broj jedan. Ronaldo nije na mojoj listi najboljih pet, čak nije ni u top10. Jer su za mene kvaliteti igrača nešto potpuno drugo", počeo je Kasano.

Nastavio je da prepričava u jednom dahu. "Sledeće što se desilo jeste da sam završio sa poslom i dobio sam poruku sa broja koji počinje sa +34 što je Španija. Bila je to lista svih trofeja, golova i statistika. Onda mi je poslao zvučnu poruku i rekao mi je 'Pokazao si nepoštovanje prema meni, nemoj da si uradio tako nešto ponovo. Dao si samo 150 golova i osvojio samo četiri trofeja'. Savršeno..."

JOSE SENA GOULAO/LUSA Kristijano Ronaldo

Otkrio je i kako je na to reagovao. "Odgovorio sam mu i rekao sam mu 'Dragi Kristijano, saslušaj me. Misliš da sam pokazao nepoštovanje, ali te samo ne volim kao igrača. Šta je problem?' Zamislite to, namučio se toliko da bi mi poslao poruku", zaključio je Kasano.

BONUS VIDEO:

Instagram Kristijano Ronaldo pokazao mišiće