Slušaj vest

Nemačka je pobedila Holandiju 1:0 u derbiju Lige nacija u Minhenu, na Alijanc areni, gde je Aleksandar Pavlović odigrao 77 minuta za domaće kao starter. Bajernov đak i nesuđeni reprezentativac Srbije bio je na terenu kada je Džejmi Leveling zakucao loptu u mrežu gostiju na asistenciju Nika Šloterbeka.

Tako je Leveling (23) dao gol da golman Holandije Bart Verbrugen nije mogao ni da vidi loptu, a kamoli da je zaustavi na putu ka mreži. Pogledajte i uživajte u golčini napadača Nemačke i Štutgarta, kome je ovo bila prva utakmica za reprezentaciju Nemačke.

Selektor Julijan Nagelsman uveo ga je u reprezentaciju da zameni povređenog Džamala Musijalu i on mu se odužio na način koji će zapamtiti svako od 75.000 gledalaca na stadionu. Leveling je odlučio meč sjajnim udarcem u 64. minutu i tako je doneo "pancerima" treću pobedu u četiri kola Lige nacija.

Aleksandar Pavlović
Filip Singer/EPA 

Nemačka je ovim trijumfom izbila sama na prvo mesto tabele sa 10 osvojenih bodova, ispred Holandije koja ima 5 i Mađarske koja takođe ima 5 bodova nakon rutinske pobede protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.



Standings provided by Sofascore