Slušaj vest

Novak Đoković igra protiv Rafaela Nadala u subotu u Saudijskoj Arabiji, slobodan dan imao je u petak i to je iskoristio da ode na fudbalsku utakmicu Al Hilala. Sa razlogom je odabrao baš ovaj tim, jer tu igraju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Izgleda da nije javio sunarodnicima da će da dođe na meč, bar tako deluje po njihovim reakcijama kada su ga ugledali tik pored terena. "On je naša legenda brate", izgovorio je Sergej kada je dotrčao do Noleta da se srdačno pozdravi sa njim i da ga zagrli.

Nedugo posle toga pojavio se i najbolji strelac srpske reprezentacije. Ne čuje se o čemu su njih dvojica razgovarali, ali je bio kratak razgovor. Posle toga je usledilo zajedničko slikanje, Đoković je dobio dres sa brojem 24 koji simbolizuje 24 grend slem titule.

Posle toga je Đoković otišao u ložu gde je pričao sa Nejmarom, koji takođe igra za Al Hilal. Kratko su popričali, pa mu je Brazilac poklonio svoj dres sa brojem 10 i potpisao ga. Očekuje se da će svi oni da budu u subotu na tribinama na meču Novaka i Nadala.

Što se meča tiče Novak je izgleda doneo sreću ekipi pošto je tim lako i ubedljivo pobedio Al Fejhu (3:0), strelci su bili Leonardo, Davsari i Kahtani. Srpski fudbaleri odigrali su svih 90 minuta.

BONUS VIDEO:

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem