Slušaj vest

Dušan Vlahović bi mogao da dobije novi klub. Naime, već je poznato da iz Juventusa rade na produžetku ugovora sa Srbinom, ali prema novim informacijama napadaš Stare dame bi mogao da promeni sredinu pošto je za njegov angažman zainteresovan i Atletiko Madrid.

Kako prenosi Diario, pregovori sa Juventusom ne idu po planu - kao što se već pisalo Italijani imaju nameru da produže ugovor sa Srbinom, ali s obzirom na to da smanjuju troškove u klubu ne treba očekivati velike promene kad je njegova plata u pitanju. Vlahović ima ugovor sa Juventusom do 2026. i spada u najplaćenije igrače Serija A sa platom od 12 miliona evra godišnje.

Alessandro Garofalo / LaPresse / Profimedia, Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia Dušan Vlahović

Vlahović nije najbolje započeo sezonu, ali je u poslednje vreme vezao nekolik dobrih mečeva i već sada ima sedam kolova u Seriji A i Ligi šampiona. Dakle, postao je važan igrač Stare dame u Juventusu se sigurno plaše da i ovaj transfer ne prođe kao kad Federiku Kijezu ovog leta nisu ponudili produžetak ugovora, pa ga je Liverpul kupio ispod cene.

Ostaje da sačekamo i vidimo da li će klub napraviti istu grešku i dozvoliti da Vlahović posle 2026. ode bez obeštećenja. 

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Dušan Vlahović gol za Juventus