Slušaj vest

Nigerijski fudbaler Viktor Bonifejs (23) povređen je u teškoj saobraćajno nesreći u Nemačkoj. Jedan od najboljih fudbalera nemačkog šampiona Bajera iz Leverkuzena zadobio je lakše povrede ruke kada se Mercedes, u kome je bio suvozač, sudario sa kamionom!

Automobilom je upravljao njegov prijatelj i njih dvojica su išli na aerodrom u Frankfurtu. Kako prenosi nemački "Bild", vozač je izgubio kontrolu nad vozilom zbog umora (nesreća se dogodila u nedelju oko sedam ujutru), a potom se zakucao u kamion i prevrnuo. Za sada nisu poznati detalji povreda ostalih učesnika saobraćajne nesreće, samo se Viktor Bonifejs oglasio na svom Instagramu uz poruku: Bog je najveći.

Bonifejs je objavio i fotografije uništenog automobila, a šteta je procenjena na čak 200 hiljada evra, međutim neće se preterano obazirati na to jer je posle svega samo lakše povređen. Pogledajte fotografije koje je objavio Bonifejs:


Prethodno je Viktor Bonifejs imao i dramu sa avionskim prevozom dok je prošle nedelje igrao za Nigeriju, da bi uprkos tome dao gol za Bajer iz Leverkuzena u subotu u pobedi nad Frankfurtom (2:1). Inače, ove sezone ima već sedam golova u deset mečeva i nema sumnje da je pred njim još uspešnija individualna sezona nego prethodna - jer je tada bio i povređen.

Nigerijac (23) prema proceni sajta Transfermarkt vredi 45 miliona evra i neće biti iznenađenje ako već tokom zime, najkasnije u leto, bude "tražena roba" na fudbalskoj pijaci.

BONUS VIDEO:

Instagram/moj_beo_grad_ Saobraćajna nesreća u tunelu