Slušaj vest

FK Crvena zvezda ubedljivo je pobedlia Spartak u Subotici (5:1), a trener domaćeg tima posle meča Miloš Kruščić žalio je zbog uplašenog nastupa svojih najiskusnijih igrača, dok su "bonusi", odnosno najmlađi, bili najsrčaniji.

"Ma, nije sporno to da je Zvezda mnogo ispred nas i nije sporna njena pobeda, čestitam joj, zaslužena je, lako su je ostvarili. Meni je najjači uitisak i najviše mi je krivo zato što su se igrači uplašili u prvih 20, 30 minuta. Panične intervencije, izbacivanje u korner, pokušavali smo da izbegnemo prekide gde su stvarno najjači i nismo uspeli. Krivo mi je što su najiskusniji igrači danas bili najviše plašljivi, a bonus igrači su mi pokazali hrabrost, poletnost i mladost da igraju", rekao je razočarani Kruščić.

Posle remija u prošlom kolu protiv OFK Beograda, Spartak je ponovo doživeo poraz. U poslednjih pet kola, četiri puta je izgubio. Ipak, Kruščiću je poraz zaista najmanje teško pao u subotu uveče.

"Eto, najveći utisak mi je što su se igrači uplašili. Ovde nemaju šta da izgube. Zvezdi čestitke, nije sporan njihov kvalitet u odnosu na nas, zaslužena je pobeda, krivo mi je samo što su lako došli do nje", kazao je Kruščić.

Bonus video, Spartak - Crvena zvezda 1:5