Slušaj vest

Crvena zvezda nastupila je u Subotici i ubedljivo pobedila Spartak (5:1) bez niza važnih igrača, koji su zbog povrede van konkurencije za tim Vladana Milojevića. Teško povređeni napadač Piter Olajinka poslednji je u tom nizu, kao i Bruno Duarte, a u njemu su odranije i Mirko Ivanić, Vanja Drkušić.

Posle meča, na licu trenera Vladana Milojevića videlo se da i dalje žali zbog debakla svog tima protiv Monaka u Ligi šampiona, kao i da mu teško padaju povrede.

"Uvek kada pobedite, pumpate samopouzdanje, nijedan poraz nije prijatan. Stalo nam je, lično mi je žao što se to tako događalo, ali danas je utakmica pokazala... Hteo sam da vidim reakciju igrača i zadovoljan sam onim što smo uradili. Imamo stvarno ozbiljnih problema što se tiče povređenih, baš ozbiljnih problema, ali fudbal je to. Danas je novi dan, lepo je, pobedili smo i ništa više, idemo dalje da se odmorimo i već nas u sredu očekuje utakmica", rekao je Milojević za TV Arena sport.

MN Press FK Spartak Subotica - FK Crvena zvezda

Crveno-beli će naredni meč igrati u sredu u Kupu Srbije, protiv Tekstilca. Potom će igrati derbi Superlige protiv Vojvodine, a nakon toga će u Ligi šampiona dočekati Barselonu, 6. novembra