Slušaj vest

Dinamo Zagreb napravio je sjajan rezultat u Ligi šampiona, dok se u hrvatskom šampionatu bruka. Branilac titule je sve dalje od odbrane trofeja pošto je na svom terenu izgubio od Osijeka - 4:2! Potpuni šok na "Maksimiru" pred više od 13.000 navijača.

Nije tako delovalo kada je Pjaca u 18. minutu doneo domaćinu prednost. Samo četiri minuta kasnije je Jakupović izjednačio, da bi Jurišić u 40. doneo prednost gostima. Odmah na startu drugog dela, već u 51. minutu Pjaca je izjednačio na 2:2 i izgledalo je da će Zagrepčani doći do preokreta. Nisu tako mislili igrači Osijeka.

U 53. minutu je Hernani vratio vođstvo gostima, da bi u 89. Jakupović sa penala postavio konačan rezultat. Nenad Bjelica imaće težak zadatak da povrati svoj tim koji sada ima sedam poena manje od splitskog Hajduka.

U narednom kolu Dinamo gostuje u Šibeniku, pa onda 5. novembra ide u Bratislavu gde igra sa Slovanom u Ligi šampiona. U tom takmičenju ima četiri boda i trenutno je ispred klubova kao što su Bajern Minhen, Milan, Atletiko Madrid, Crvena zvezda...

BONUS VIDEO:

Arena Sport Sergej Jakirović i Vensan Kompani posle Bajern - Dinamo 9:2